Mark en Stephanie gaan trouwen

bezoekers: 1816
pagina's bekeken: 6087
www.onzebruiloftsite.nl
Over Stephanie

Stephanie

Stephanie is op 24 augustus 1983 geboren in Hengelo als oudste dochter van Mariette en Rinus ter Beek. Ze heeft een zusje, Elke. Na de basisschool is Stephanie begonnen op De Grundel in Hengelo, eerst op het juniorcollege en daarna op het lyceum. Daar heeft ze in 2001 haar VWO diploma gehaald.
​Stephanie woonde al voordat ze 18 was op zichzelf. Enkele weken voor haar 18e verjaardag is ze verhuisd naar haar eerste studentenkamer in het Willemskwartier in Nijmegen. Ze heeft 5 jaar in Nijmegen gewoond en daar de studie pedagogische wetenschappen afgerond.
​Na het behalen van haar diploma heeft ze verschillende banen gehad als orthopedagoog, maar niets beviel echt. Daarom heeft ze in 2012 de beslissing genomen om iets anders te gaan doen en docent te worden op een middelbare school. Wiskunde is het vak waar ze voor gekozen heeft, aangezien dat altijd al een favoriet vak was. Hiervoor is ze in september 2012 weer met een studie begonnen aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. Die studie is ondertussen ver gevorderd maar nog niet helemaal voltooid. Na een aantal jaren met veel plezier te hebben gewerkt bij CSG Reggesteyn, gaat ze in 2017 beginnen op De Waerdenborch.
​Stephanie houdt van volleyballen, lezen en koken. Ze is jaren actief lid geweest van vvATC in Hengelo en heeft hier niet alleen gevolleybald, maar ook training gegeven, bestuurswerk gedaan en als scheidsrechter gefloten. Als het gaat om koken probeert Stephanie graag iets nieuws uit, wat er soms in resulteert dan Mark en Stephanie toch maar chinees gaan halen.