Mark en Stephanie gaan trouwen

bezoekers: 1819
pagina's bekeken: 6090
www.onzebruiloftsite.nl
Over Mark

Mark

Mark is op 6 september 1981 geboren in Enschede als oudste zoon van Anja en Louis Tjoonk. Hij heeft twee broertjes, Dennis en Jeroen. Na in Zevenaar en Amersfoort gewoond te hebben, kwam hij in Enter wonen toen hij 12 jaar oud was.
​De eerste schooldag op de Pius X in Rijssen kwam al meteen klasgenoten uit Enter tegen, waar hij al snel vriendschap mee kon sluiten. Na twee jaar in Rijssen ging hij naar de havo op de Pius X in Almelo. Na afronding van de havo ging hij naar de hogeschool Windesheim in Zwolle om bedrijfseconomie te studeren. Hier heeft hij na een aantal jaar zijn diploma voor behaald. Na een aantal werkgevers werkt hij al een aantal jaar met veel plezier bij Accountadvies in Hengelo. In 2017 heeft hij de opleiding tot register belastingadviseur afgerond.
​Mark houdt van sport, zowel actief als passief. Hij kijkt naar alle sporten op tv, vooral voetbal, formule 1 en wielrennen. Zelf voetbalt hij al jaren bij SV Enter en in 2017 is hij eindelijk kampioen geworden.
Ook gaat Mark 1 of 2 keer per week naar USA in Rijssen om te fitnessen, om daarna met zijn kameraden een biertje te drinken. Tijdens het fitnessen doet Mark vaak bootcamp. In 2016 heeft Mark de strongmanrun gelopen.
​Mark houdt veel van allerlei soorten muziek. Hij heeft dan ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat muziek aan staan. Meezingen doet hij gelukkig niet.