Mark en Stephanie gaan trouwen

bezoekers: 1812
pagina's bekeken: 6083
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaal

vakantie Egypte

In januari 2012 hebben wij elkaar voor het eerst gezien in eetcafe De Appel in Hengelo. Dit nadat we elkaar al een aantal keer hadden gesproken via een datingsite. Die eerste date was zo gezellig dat er meerdere dates volgden.
​Na een aantal maanden voelde het zo goed dat we besloten elkaar voor te stellen aan vrienden en familie. Ook de keuze om samen op vakantie te gaan was snel gemaakt. Een rondreis in Egypte is het geworden, met een groep die zo klein was dat we bijna samen met z'n tweeen weg waren.
​Na 11 maanden voelde het zo goed dat we samen zijn gaan wonen in het huis van Mark aan de Erve Roerinck in Enter. Samen een huishouden, beide werken en voor Stephanie ook nog een studie. Met z'n tweeen ging dat prima. Wel zo goed dat we het in 2014 aandurfden om samen een huis te kopen aan de Horstinksteeg in Enter.
​In februari 2017 is onze zoon Guus geboren. Om alles goed te regelen zijn we daarom in oktober 2016 vast voor de wet getrouwd. Nu op 20 oktober 2017 gaan we ons huwelijk echt vieren. We hopen er een mooi feest van te maken.